Coevorden geeft informatie over energiebesparing

Noord-Sleen - In zalencentrum Wielens in Noord-Sleen wordt dinsdag 26 maart een bespaarmarkt gehouden. De gemeente Coevorden geeft samen met het Drents Energieloket informatie over het toepassen van isolatiemaatregelen en duurzame verwarming in woningen.

Er staan verschillende presentaties op het programma. Belangstellenden krijgen tijdens deze avond allerlei praktische tips en adviezen. Informatie over zaken als dakisolatie en isolerende beglazing is beschikbaar, evenals hoe kan worden overgeschakeld naar een warmtepompinstallatie of zonneboiler en wat deze maatregelen kosten.

De Bespaarmarkten zijn onderdeel van de campagne ‘Drent zit er warmpjes bij’, een initiatief van het Drents Energieloket. Het doel van de campagne is alle Drentse woningen warm, comfortabel en energiezuinig te maken en woningeigenaren te adviseren en te ondersteunen bij het nemen van energiebesparende maatregelen.

De markt begint om 19.30 uur. Aanmelden kan via www.drentsenergieloket.nl/aanmelden.

Het Drents Energieloket is een samenwerking van de Drentse gemeenten, provincie Drenthe, Bouwend Nederland, UnetoVNI, SLIM wonen met energie, Buurkracht en de Natuur en Milieufederatie Drenthe.