Biljarter Klaas Bakker pakt brons in districtsfinale

Coevorden - Biljarter Klaas Bakker is afgelopen weekend bij de districtsfinale Libre-klein in de 1e klasse derde geworden. De Coevordenaar speelde namens biljartvereniging Phoenix in Mariënberg de finale, waarin ook zijn broer Henk Bakker en Dennis Lok uitkwamen.

Bakker pakte met 11 punten en een moyenne van 5.97 het brons. Zijn beste partij was in 15 beurten met een moyenne van 8.00. De hoogste serie van Klaas was 42. De onderling strijd tegen zijn broer Henk werd wel door Klaas gewonnen in de laatste ronde.

De ingevallen Dennis Lok werd 6e met 4 punten, een moyenne van 3,23, hoogste serie 15 en een particulier moyenne van 3,75. Henk Bakker werd 7e, 2 punten, moyenne 3,99,  en een hoogste serie van 28 en een partijmoyenne van 5,21

Aankomend weekend staan wederin drie leden van BV Phoenix in een finale. Michel Kampherbeek en Robert Kroezen staan in Kampen bij Biljartvereniging Reyersdam in de Gewestelijke finale Libre-klein 2e klasse en Juliette Blokzijl speelt dan bij Den Marienberger in Mariënberg. in de districtsfinale Bandstoten-klein 4e klasse. Kees Jager heeft afgezegd voor deze finale.