Bakker Bart opent woensdag vernieuwde winkel

Coevorden - Bakker Bart opent komende woensdagochtend om acht uur de deuren van de vernieuwde winkel aan de Friesetraat in Coevorden.

Na een grondige verbouwing treft de klant een compleet nieuwe Bakker Bart aan die is ingericht naar de nieuwe winkelformule.

,,Het was een snelle maar ingrijpende verbouwing”, aldus Eite en Yvette Kasper. Het echtpaar Kasper runt al zeven jaar de winkel aan de Friesetraat en sinds twee jaar zwaaien zij ook de scepter over de vestiging van Bakker Bart in Hardenberg. ,,De winkel in Coevorden is ruimer van opzet, zodat er meer zitplaatsen zijn gerealiseerd”, vertelt Eite. ,,Maar ondanks dat er meer zitplaatsen zijn hebben wij het assortiment ook kunnen uitbreiden”, vult Yvette aan.

Bakker Bart telt in Nederland zo’n 170 vestigingen en de winkel aan de Friesestraat behoort bij de eerste vijftig met de nieuwe winkelformule. ,,De winkel is dan wel geheel vernieuwd, maar de vriendelijke en spontane bediening zijn gebleven”, vertelt het echtpaar. ,,We willen iedereen laten genieten van heerlijke producten die iedere dag vers worden gemaakt. Van gebak, broodjes tot broden, voor alles gebruiken we uitsluitend de beste ingrediënten en het tweede bakje koffie is bij ons altijd gratis.”

Bakker Bart is dagelijks van 08.00 uur tot 18.00 uur geopend, behalve op dinsdag en zaterdag, dan is zaak tot 17.00 en donderdag tot 21.00 uur open. Bestellen kan ook via telefoon 0524-523640. De bezorging is gratis.