Germanicus schiet met scherp tegen FC Assen

Coevorden - Germanicus had zondagmiddag helemaal niets te duchten van FC Assen. Op sportpark De Hoogspanning in Assen waren de cijfers overduidelijk: 0-7.

De Coevordenaren waren vanaf het begin heer en meester. Na enkele goede kansen opende aanvoerder Daan van Dijk de score en een fractie later verdubbelde Marco Cremer de marge naar 0-2. Roelof van Dijk had voor de pauze de wedstrijd al kunnen beslissen, maar zijn strafschop werd door de doelman van FC Assen gestopt.

Tweede helft snel beslist

In de tweede helft was de wedstrijd snel beslist. Stan Ypenburg schoot de 0-3 tegen de touwen. Met een mooie stift tekende Pim van der Veen voor de 0-4. A-junior Nance Hoogeveen was in de slotfase met de 0-5 en 0-7 de gevierde man. Tussendoor had Marco Cremer de 0-6 laten aantekenen.

Germanicus speelde op alle fronten een prima wedstrijd en mag komende zondag op sportpark De Pampert proberen tegen Rolder Boys dit klinkende resultaat een vervolg te geven. De ploeg van Eric Prins staat in de 2e klasse L op een achtste plaats met 17 punten uit 11 gespeelde duels.