Anneke van Giersbergen boeit publiek in kasteel

Coevorden - Ook de tweede Kasteelsessie van Theater Hofpoort, die vanmiddag plaatsvond, was uitverkocht. In de kelder van het enige kasteel van Drenthe genoot het publiek van de zang en verhalen van Anneke van Giersbergen en haar gitarist.

Voor de gelegenheid werd het theaterprogramma ‘Inchecken’ hier en daar aangepast en wist Anneke het gezelschap dat van heinde en verre kwam te vermaken met haar verhalen en te verwonderen met haar prachtige stem.

Anneke van Giersbergen zong in diverse popgroepen. Eind 2011 stond Van Giersbergen in het voorprogramma van Within Temptation en toerde door diverse landen. In 2016 deed zij een theatertour door Nederland met de IJslandse band Árstíðir: een combinatie van vocale en akoestische muziek, variërend van IJslandse muziek tot metal en klassiek. In het najaar van 2016 stond Van Giersbergen in de theaters met haar De nieuwe Madonna tour. In 2016 begon zij de de progressieve metalband Vuur.

De laatste Kasteelsessie van dit seizoen vindt plaats op zondagmiddag 14 april. Tim Knol is dan te gast. Hiervoor zijn nog enkele kaarten beschikbaar.