WKHB speelt 'Willem met de waterpomptang'

Dalen - Toneelvereniging WKHB speelt zaterdag 9 februari 'Willem met de waterpomptang', een blijspel in drie bedrijven.

WKHB staat voor Wederkerig Hulpbetoon. In het toneelstuk gaat het niet goed met Job Klein. Op zijn werk wordt de sullige boekhouder overgeslagen bij een promotie en zijn huis wordt ook nog eens gerenoveerd. Tot zijn grote schrik krijgt deze verstokte vrijgezel bovendien ook nog inwoning van de vriendin van zijn zus. Het gevolg is dat de woning door de ingrepen van de onbekwame werklui er uitziet alsof er een bom is gevallen. Maar dat levert wel een prachtig decor op. Collega-vrijgezel en vriend Jan is in deze situatie niet de juiste hulp. Het is een doldwaas blijspel met een hoofdrol voor de loodgieters, maar vooral mannenverslindster Barbara en een ex schaapherder/fietsenmaker, die nu voorlezend postbode/dorpsdichter is geworden.

Toegangskaarten zijn te koop bij Snijders Installatieservice aan de Hoofdstraat 46 in Dalen. Als er nog kaarten over zijn, worden die aan de zaal verkocht.

Het toneelstuk is te zien in de zaal van restaurant Cornelis aan de Hoofdstraat 29 in Dalen en begint om 20.00 uur. De zaal is open vanaf 19.30 uur.