De virtuoze popcomedy van Maartje & Kine

Coevorden - Het duo Maartje & Kine komt zaterdag 2 februari met hun programma ‘Vibrato’ naar Theater Hofpoort in Coevorden.

Kruis een Noorse ingenieur met een Nederlandse muzikant, mix dat met balkan, klassiek, folk en tango: en je hebt hét virtuoze popcomedy-duo van Nederland. Met hun eerste twee shows lieten Maartje de Boer en Kine Handlykken al zien over volstrekt eigenzinnige muzikaliteit en humor te beschikken. In voorstelling nummer drie willen Maartje & Kine weten waarom de wereld zo heftig vibreert, hoe liefde zo snel kan omslaan in haat, en vertrouwen in angst.

Maartje en Kine ontmoetten elkaar op station Delft in de winter van 2012. Kine kwam net van het conservatorium in Noorwegen en sprak gebrekkig Nederlands. Kort erna traden zij voor het eerst samen op. Na een succesvol optreden op Lowlands gingen Maartje en Kine op tournee met hun eerste theaterprogramma ‘Vreemd Folk’. Al snel volgde een tweede show: ‘De Goldberg Machine’ en de zalen liepen langzamerhand voller. Inmiddels zijn Maartje & Kine een begrip binnen de cabaretwereld met optredens bij tv-programma’s zoals De Wereld Draait Door en Podium Witteman.

In januari 2017 deden zij Theater Hofpoort aan met ‘De Goldberg Machine’. Zij lieten toen al horen hoe muzikaal en humoristisch zij zijn.

Kaartverkoop

De voorstelling op 2 februari begint om 20.15 uur. Toegangskaarten zijn te koop via www.theaterhofpoort.nl en in The Read Shop, Friesestraat 26 in Coevorden. Indien er voor de voorstellingen nog kaarten zijn, worden die aan de theaterkassa verkocht.