Marjan Berk en Jelke Smit: ‘Geniet ervan!’

Coevorden - Marjan Berk en Jelke Smit spelen zondag 3 februari het theaterprogramma ‘Geniet Ervan!’ in Theater Hofpoort in Coevorden.

In het vrolijke programma bezingen, spelen en lezen Berk en Smit twee generaties hilarische, schokkende en ontroerende levenservaringen.

Marjan Berk (1932) was jarenlang werkzaam in de wereld van cabaret, toneel, musical, film en televisie. Ze gaf meer dan 3500 lezingen, schreef ruim honderd scenario's, veertig romans, verhalen en kinderboeken. Ze is de koningin van het korte verhaal en legt feilloos met humor en zelfspot de finesses van het dagelijks leven bloot.

Jelke Smit (1978) maakt het gevoel hoorbaar met haar warme stem en swingend touché. Ze ontving haar opleiding aan de jazzafdeling van het Haags Conservatorium. Als improviserend theatermusicus en componiste werkt ze samen met diverse muziek- en jeugdtheatergezelschappen.

Kaartverkoop

Het programma begint 3 februari om 15.00 uur. Toegangskaarten zijn te koop via www.theaterhofpoort.nl en in The Read Shop aan de Friesestraat 26 in Coevorden. Indien er voor de voorstellingen nog kaarten zijn, worden die aan de theaterkassa verkocht, geopend vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling.