Raptim en Sleen beginnen aan tweede competitiehelft

Coevorden / Sleen - Voor Raptim en Sleen zit de winterstop er al weer op. De Coevordenaren gaan komende zondag op bezoek bij Ruinerwold. Sleen speelt in eigen huis tegen CEC. Beide duels beginnen om 14.00 uur.

Raptim sloot deze week een geslaagd trainingskamp in Marbella af. De ploeg van Jan Wielink heeft in de Spaanse badplaats een goede basis gelegd voor de tweede competitiehelft. Voor Raptim is winst cruciaal om aansluiting met de subtop in de 3e klasse C te houden. Voor Ruinerwold telt ook alleen een zege. De degradant van het vorig seizoen staat na tien wedstijden met elf punten op de dertiende plaats.

Zespuntenduel voor Sleen

Ook Sleen en CEC spelen een zespuntenduel. De ploeg van Reinoud Haak weet dan ook wat het te doen staat. Sleen ging in de eerste seizoenshelft gebukt onder een golf van blessures, maar de rood-witten hopen er na de wintersop verschoond van te blijven. Sleen is momenteel rode lantaarndrager in de 3e klasse C. De ploeg heeft negen punten uit tien gespeelde duels. De bezoekers uit Emmer-Compascuum staan met twaalf punten uit evenzoveel duels als Sleen op plek negen.