Film 'La La Land' in Theater Hofpoort

Coevorden - In Theater Hofpoort is vrijdag 11 januari de film ‘La La Land’ te zien. In samenwerking met hotel-restaurant Talens kan worden genoten van een compleet avondje uit.

‘La La Land’ is een musicalfilm met een recordaantal Oscarnominaties. Het verhaal volgt Sebastian en Mia, die nader tot elkaar komen doordat ze een gemeenschappelijk verlangen hebben om datgene te doen waarvan ze houden. Maar wanneer het succes op de loer ligt, worden ze geconfronteerd met enkele keuzes, die hun liefdesrelatie op het spel zetten en waarbij hun gekoesterde dromen verscheurd dreigen te worden.

Mia (Emma Stone) droomt ervan actrice te worden in Hollywood. Tussen het serveren van koffie door rent ze van de ene auditie naar de andere. Jazzmuzikant Sebastian (Ryan Gosling) speelt piano in sjofele clubs om de eindjes aan elkaar te knopen en droomt van een eigen jazzclub. Voor beiden lijkt het leven waarop ze hopen ver weg. Het lot brengt deze dromers samen, maar is hun liefde bestand tegen de verleidingen en de teleurstellingen van het hectische leven in Hollywood?

De filmvertoning begint vrijdag 11 januari om 20.30 uur. Kaarten zijn te koop via www.theaterhofpoort.nl en in The Read Shop. Het complete arrangement is rechtstreeks te reserveren via info@talens.nl of 0524-516251.