La Familia geeft nieuwjaarsconcert in Theater Hofpoort

Coevorden - Wederom zorgt Theater Hofpoort voor een nieuwjaarsconcert. Ditmaal komt La Familia op zondag 6 januari naar het theater. Het concert begint om 15.00 uur. La Familia brak in 2011 door via ‘Holland’s got talent’ en trekt momenteel langs de theaters met ‘Een Rondje Vrijthof’.

Het is een feestelijk concert met muziek in de sfeer van André Rieu. Met hun prachtige stemmen en een fraaie voorstelling brengen Paul van der Veldt (bariton), Belinda Vermeer (sopraan) en Carla van der
Veldt (mezzosopraan) parels uit de licht klassieke muziek en hoogtepunten uit wereldberoemde operettes, musicals en opera’s. Met een gouden album, de Populariteit Award 2012, een eigen tv-special, succesvolle theatertournees in eigen land en vele internationale concerten hebben zangers/songwriters Carla, Paul en Belinda een stevige plaats veroverd in de muzikale showbiz.

La Familia schrijft zelf muziek, songteksten en gedichten. In 2015 werd de tweede dichtbundel uit de reeks Zingende Gedichten ‘Zoeken naar jezelf’ gepubliceerd.

Paul van der Veldt werkte reeds op achtjarige leeftijd als jongenssopraan mee aan de Mattheus Passion. Hij studeerde zang en piano. Nadat hij een aantal jaar een praktijk als zangpedagoog had en lesgaf, besloot hij zelf het podium op te gaan.

Carla van der Veldt, echtgenote van Paul, werkte na haar studie uitvoerend musicus solozang een aantal jaren als soliste bij Stichting Hoofdstadoperette en als korist bij de Nederlandse Operastichting en de Nationale Reisopera. Zij vertolkte hoofdrollen en trad op met onder meer Vera Lynn.

Belinda Vermeer is de dochter van Carla en pleegdochter van Paul. In dit muzikale gezin groeide haar voorliefde voor klassieke muziek. Ze is afgestudeerd aan de Dutch Academy for Performing Arts, waar zij als vocalist ook is opgeleid in andere muziekstijlen. Als soliste trad zij op tijdens onder meer de tweede theatertournee van muziekformatie LA The Voices.

Toegangskaarten zijn te koop via www.theaterhofpoort.nl en in The Read Shop, Friesestraat 26 in Coevorden. Indien er voor de voorstellingen nog kaarten zijn, worden die aan de theaterkassa verkocht, geopend vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling.