'Scrooge' volledig uitverkocht: extra voorstelling op 23 december

Emmen - De acht voorstellingen van 'Scrooge' van theaterschool Loods13 in Emmen zijn uitverkocht. Daarom is zondag 23 december een extra voorstelling ingelast.

'We hadden nooit verwacht dat onze allereerste kerstvoorstelling zoveel mensen op de been zou brengen', zegt zakelijk directeur Iris Offringa van Loods13. 'En dat er ook zoveel mensen stamppot mee komen eten, is fantastisch. Past helemaal bij de kerstgedachte.'

Jochem Myjer

De kleine zaal van Loods13 is omgetoverd tot kerstfoyer en de tafels zijn gedekt. In de foyer staat ook een paal vol wasknijpers waaraan al een paar wenskaarten prijken. Bezoekers kunnen hier een kerstwens of -boodschap voor iemand ophangen.  In de zeecontainer voor het pand draaien alle video boodschappen die de afgelopen weken door bekende en minder bekende Nederlanders zijn ingesproken. Onder andere Jochem Myjer en Jacques d’Ancona dragen Loods13 een warm hart toe en stuurden hun boodschap in. Ook Emmenaren zetten de afgelopen dagen iemand in het zonnetje door een video in te sturen.

Kaarten zijn te koop via www.loods13.nl. Voor mensen met een kleinere portemonnee is het mogelijk om via de participatiewebshop van de gemeente Emmen een kaart te bestellen.