Vrouw (82) overvallen in woning bij De Krim

De Krim / Elim - Een 82-jarige vrouw is maandagavond bij een ongeval in haar woning aan de Kikkertsveldweg tussen De Krim en Elim lichtgewond aan haar gezicht geraakt.

Omstreeks 19.30 uur werd bij de woning aangebeld. Toen de 82-jarige bewoonster opendeed, stonden er twee mannen voor de deur. De bewoonster werd direct naar achteren geduwd en kreeg iets (mogelijk een wapen) tegen haar gezicht gedrukt. Ze werd door de man in een kast in de gang opgesloten. Ze hoorde vervolgens gestommel en enige tijd later vertrokken de daders.

Daders hebben mogelijk niets meegenomen

Vanochtend werd de vrouw gemist bij een bijeenkomst die ze zou bijwonen. Bekenden die vervolgens bij de woning van de vrouw gingen kijken hoorden haar roepen. Zij konden uiteindelijk hulpdiensten inschakelen en de deur openen. Het is nog onduidelijk of er iets is weggenomen uit de woning.

Tips gezocht

De politie is een tactisch en forensisch onderzoek gestart. Ook buurtonderzoek is ingesteld. De woning ligt redelijk afgelegen, maar mogelijk hebben personen maandagavond in de omgeving van de Kikkertsveldweg iets gezien dat met de zaak te maken kan hebben. Zij worden gevraagd contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844.