Petstra Kampeer en Ski breidt flink uit

Coevorden - Door de constante groei van het bedrijf heeft Petstra Kampeer en Ski en Eurotrek Campers de vloeroppervlakte van de vestiging aan de Printer 31 zo goed als verdubbeld.

‘De afgelopen tijd is hard gewerkt om dit te realiseren’, vertelt mede-eigenaar Martijn de Boer. ‘Zowel de campers als de winkel waren in één ruimte gevestigd, maar nu zijn die gescheiden. Ook de ingang werd verplaatst, zodat de klant direct in de uitgebreide winkel wordt ontvangen.’

Petstra is al jaren het bekende adres voor kampeerartikelen, outdoor en natuurlijk ski-artikelen. ‘Een mooie wintersport begint aan de Printer in Coevorden’, aldus De Boer. ‘Naast het uitgebreide assortiment ski’s, kleding en skischoenen hebben wij een onderhoudsstraat ingericht om ski’s en snowboards weer in topvorm te brengen. Wij verkopen alle merken, zoals bijvoorbeeld Head, Elan, Dynastar, Kästle en Fischer.’

Omdat de winkel is verplaatst, is de showroom voor de campers overzichtelijker en ruimer van opzet geworden. Naast de verkoop van nieuwe en gebruikte campers heeft Eurotrek een werkplaats voor onderhoud en reparatie.

Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag 09.00-17.30 uur, zaterdag 10.00-17.00 uur. Informatie: www.petstrakampeerenski.nl en www.eurotrek.nl.