Coevorder Triple Trouble speelt in voorprogramma Leif de Leeuw Band

Borger - In een uitgebreide tournee door Nederland zet jonge hond Leif de Leeuw met zijn band de tanden in het repertoire van de legendarische The Allman Brothers band. Die tour brengt Leif de Leeuw langs veertien podia. De start was vorige maand. VanSlag in Borger is vrijdag 9 november aan de beurt.

Gitarist Leif de Leeuw en zijn band behoren tot de top van de Nederlandse blues-scène. De Leeuw is beïnvloed door grootheden als Jeff Beck, David Gilmour én… inderdaad The Allman Brothers band.

Uitbreiding

De Leif de Leeuw Band is geformeerd rondom de getalenteerde multi-award winnende gitarist Leif de Leeuw. Samen met zanger/gitarist Sem Jansen, drummer Tim Koning en bassist Boris Oud vormt hij dit bijzondere kwartet. De band speelt bluesrock met veel dampende riffs en snijdende twin-leads. Dat alles overgoten met een vette seventies saus. Om de tribute-shows extra speciaal te maken is de hulp van een aantal muzikale vrienden ingeroepen. Dat zijn toetsenist Rick Linzel, zanger/gitarist Jasper Schalks en omdat The Allman Brothers band twee drummers had, schuift Joram Bemelmans aan tweede drummer.

Support act: Triple Trouble

Die komen erg uit de buurt, Triple Trouble. Vier jonge musici uit Coevorden, waarbij absoluut niet aan de muziek is af te horen dat ze net twintig zijn. Het solide optreden zet vaak de toon van de avond. Van Triple Trouble is hun blues opbeurend en gepassioneerd: het speelplezier spat ervan af.

Het optreden begint om 20.30 uur. Meer info op www.vanslag.eu