Stadion De Oude Meerdijk is decor nieuw dansfeest ClubNU

Emmen - De businesslounge van stadion De Oude Meerdijk in Emmen is op zaterdag 26 januari 2019 het decor van een nieuw dansfeest: ClubNU. Het evenement is een initiatief van onderneemster Tessa de Wilde uit Assen.

De Wilde vertelt: 'Bij ClubNU kun je stijlvol stappen: vrienden, een hapje, een drankje en goede muziek. Even stoom afblazen na een werkweek, het weekend vieren! Een complete avond, waarbij je echt het gevoel hebt dat je uit bent! Je bent gast en dus speciaal: het personeel is vriendelijk en bij entree krijg je een welkomstdrankje om te proosten op een veelbelovende avond. Lekkere muziek waarbij je nog steeds een praatje kan maken met elkaar. Als de avond vordert kun je lekker dansen. Het entertainment maakt de avond helemaal af.'

Vijftien succesvolle edities

In Assen is ClubNU een gevestigde naam. Tessa de Wilde heeft in de laatste drie jaar in de Drentse hoofdstad vijftien succesvolle edities georganiseerd, op acht verschillende locaties. Vol enthousiasme over dit concept, kwam ze op het idee een ClubNU editie te organiseren in Emmen. 'Meerdere Emmenaren toonden interesse, zowel potentiële gasten als ondernemers met mooie locaties', aldus De Wilde.

Kijk voor meer informatie en kaarten op www.clubnu.nl