Tafeltennissers strijden om hoogste eer in Ganzentoernooi

Coevorden - Tafeltennisvereniging Globe Hou Tafel ‘77 houdt, zoals elk jaar, op de zaterdag voorafgaande aan de Ganzenmarkt haar Ganzentoernooi in de eigen hal aan de Disc 1 op bedrijventerrein De Hare. Ditmaal vindt dit toernooi dus plaats op zaterdag 10 november.

Net als voorgaande jaren beginnen de spelers uit de vierde en vijfde klasse en de recreanten om 9.00 uur. De spelers uit de eerste, tweede en derde klasse komen vanaf 13.30 uur in actie. De zaal is open vanaf 8.15 uur.

De deelnemers komen uit Drenthe, Groningen, Friesland, Overijssel en Duitsland. Voor zowel de ochtend als middag kunnen veertig tafeltennissers (senioren) meedoen.

De deelnamekosten kunnen op de toernooi worden voldaan, contant of via pin. Er wordt op volgorde van aanmelding ingeschreven. Deelnemers krijgen een bevestiging van de inschrijving. Inschrijven in een hogere klasse mag en wordt beoordeeld door de toernooicommissie. Inschrijving kan tot 4 november.

Hoofdprijs in de eerste klasse is een gouden gansje, deze wordt ook dit jaar beschikbaar gesteld door sponsor Verenfabriek Globe.

Meer informatie: www.houtafel.nl