Drieluik in Coevorden is beste gastouderbureau van Drenthe

Coevorden - Gastouderbureau Drieluik in Coevorden is uitgeroepen tot beste gastouderbureau van Drenthe. Drieluik kreeg van de ouders een 8,8. De verkiezing is een initiatief van onderzoeksbureau tevreden.nl.

Ruim een jaar geleden begonnen Anita Beukeveld en Melanie Klingenberg met Gastouderbureau Drieluik. Het betrof een doorstart na het faillissement van Drieluik Kinderopvang. 'Om te weten hoe we ervoor staan, hebben we besloten mee te doen aan de verkiezing van de kinderopvangawards via tevreden.nl', vertelt Beukeveld. 'Dit was mogelijk door alle ouders uit te nodigen aan een enquête mee te doen. Zij gaven hun beoordeling met het geven van een score op punten als de informatievoorziening, het beleid, de medewerkers en de veiligheid.

Zeer klantvriendelijk

Volgens de ouders heeft Drieluik goed, bekwaam personeel, dat zeer klantvriendelijk is. Drieluik is een keurig, integer bureau met oog voor het kind en de ouders, zo blijkt uit de enquête. Hiermee is Gastouderbureau Drieluik in Drenthe uitgekomen op een vierde plaats van alle deelnemende kinderopvangorganisaties en daarmee wel het hoogste scorend gastouderbureau van Drenthe. Anita Beukeveld: 'We zijn hier supertrots op en bedanken alle ouders die hebben meegedaan aan deze enquête. En laten we niet vergeten dat we dit ook te danken hebben aan al onze gastouders die iedere dag weer klaar staan voor de opvangkinderen.'

Kijk voor meer informatie op www.gastouderbureaudrieluik.nl