Steek kaarsje in Willibrorduskerk aan voor SamenLoop voor Hoop

Coevorden - De H. Willibrorduskerk in Coevorden is volgend weekend rondom de SamenLoop voor Hoop Coevorden 24 uur geopend.

De kerk biedt bezoekers van vrijdag 28 september 19.00 uur tot zaterdag 29 september 19.00 uur de gelegenheid om een kaarsje op te steken. Die kosten 50 eurocent per stuk en de opbrengst komt ten goede aan de SamenLoop voor Hoop. Men kan in dezelfde collectebus ook een gift achterlaten. De bus wordt zondag na afloop overhandigd aan de organisatie.

Om veiligheidsredenen is de kerk ’s avonds en ‘s nachts niet toegankelijk zijn via de hoofdingang, maar via het plein achter de kerk en de Sallandflat, ter hoogte van de container voor oudpapier. Via het deurtje in het hek loopt men de steeg tussen kerk en parochiecentrum in, die leidt naar de zijingang van de kerk. Overdag is de hoofdingang van de kerk vanaf 08.00 uur geopend. 

SamenLoop voor Hoop Coevorden is een 24 uur durende wandelestafette met als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen voor kankeronderzoek en start zaterdag 29 september om 14.00 uur op de Weeshuisweide, achter Hof van Coevorden en Kasteel Coevorden. De finish is een dag later om 14.00 uur.