Vonk heeft nieuwe hoofdsponsoren

Coevorden – Het sportief succes van Volleybalvereniging Vonk uit Coevorden is bekrachtigd met een nieuwe hoofd- en subhoofdsponsor. De bedrijven iBeheer ICT en Groothandelscentrum Feyen BV met haar koffielabel 1899 Koffie hebben zich voor de komende vijf jaar aan de club verbonden.

Volleybalvereniging Vonk was jarenlang verstoken van een hoofdsponsor. ‘We zijn dan ook heel trots met deze langjarige verbintenissen. Het levert een belangrijke bijdrage aan de continuïteit van onze club en bovendien is het ook een bekroning voor de sportieve prestaties van de dames- en herenhoofdmacht. De beide teams promoveerden afgelopen seizoen naar de Promotieklasse’, aldus bestuurslid Rolf van der Veen. 

Nieuwe impuls

Volgens Van der Veen passen de twee bedrijven prima bij de filosofie van de volleybalcub. ‘Beide delen waarden als integriteit, doorzettingsvermogen, samenwerking, verantwoordelijkheid en passie. Ze geven onze vereniging een nieuwe impuls om de sportieve en financiële basis te verstevigen. Op deze manier kunnen we een duurzame en sportieve toekomst waarborgen.'

Hoofdsponsor I-Beheer ICT

Hoofdsponsor I-Beheer ICT, opgericht in 1997, is een innovatieve en dynamische onderneming met vestigingen in Coevorden, Emmen en Zwolle. Met een team van circa twintig enthousiaste en gecertificeerde medewerkers wordt de kantoorautomatisering van bedrijven door heel Nederland gefaciliteerd. iBeheer heeft zijn eigen datacenter wat het bedrijf uniek maakt in Nederland. 

Subhoofdsponsor Feyen

Subhoofdsponsor Groothandelscentrum Feyen BV levert met ‘1899 koffie’ koffie van goede kwaliteit, door één van Europa‘s beste koffiebranders met voortdurend aandacht voor de allerbeste kwaliteit en smaak. 1899 Koffie gaat altijd samen met goede koffiemachines, bekers, suikersticks, creamersticks en thee en andere accessoires.

Kijk voor meer informatie over iBeheer op www.i-Beheer.nl en voor meer informatie over 1899 koffie op www.1899.nl