FC Emmen trainer leert scheidsrechters fijne kneepjes

Emmen - Hoofdtrainer Dick Lukkien van FC Emmen geeft dinsdag 18 september een gasttraining bij scheidsrechtersvereniging HZO Drenthe.

Na afloop van de training zal Ben Haverkort, directielid van FC Emmen, een lezing verzorgen over zijn ervaringen FC Emmen en uiteraard over zijn profcarrière als scheidsrechter in het betaald voetbal. Verder zal Haverkort in zijn toespraak zijn visie geven over de toekomstige ontwikkelingen binnen de enige Drentse Eredivisie profclub.

De training in het stadion van FC Emmen begint om 19.15 uur en duurt tot ca. 20.15 uur. Vanaf 18.30 uur zijn de club-scheidsrechters, club-assistenten en KNVB-scheidsrechters welkom in het clubhuis de Meerfluit achter de Oost Tribune.

Alle KNVB- en clubscheidsrechters zijn van harte welkom om deze bijzondere training en lezing bij te wonen. Belangstellenden die niet deel willen nemen aan de training, maar wel de lezing van Ben Haverkort willen bijwonen zijn welkom in het clubhuis ‘De Meerfluit’.

De lezing start om 20.45 uur en deelname aan beide activiteiten is gratis. Kijk voor meer info over de HZOD op: www.covshzodrenthe.nl