Hellhookah en Venhill spelen bij Metal Front Coevorden

Coevorden - Metal Front Coevorden opent zaterdag 15 september de deuren voor de eerste concerten op de herfstagenda. Het Litouwse duo Hellhookah en de vier jonge honden van Venhill staan dan op het podium aan de Monierweg.

Venhill heeft de drang om alles met een glimlach kapot te maken. Vuige grunge riffs, manische uithalen en raggende punk beats worden omgeven door een trippende waas van chaos, fuzz en psycho. Na support voor Navarone en spelen tijdens de Popronde 2018 in het vooruitzicht is Venhill hongerig naar meer.

Facebook Venhill
Website Venhill

Hellhookah houdt er niet van om hun muziek in een hokje te plaatsen, maar hun geluid bevat veel invloeden van old school metal en classic rock. Denk bij hun sound aan Black Sabbath, Celtic Frost, een snufje Eric Burdon, gevoelige en opbouwende melodieën waarbij je lichaam en gedachten meegenomen worden op een melancholische trip. De teksten zijn gebaseerd op levenservaringen en uitdagingen op onze aardse planeet, waarbij soms grootte hoogtes worden bereikt. In Europa hebben beide bandleden al aardig wat landen van hun bucketlist af kunnen strepen met optredens op diverse festivals en andere gelegenheden in: van Duitsland en Oostenrijk tot Finland en Oekraïne. Nu is Nederland in de vorm van Metal Front Coevorden aan de beurt.

Facebook Hellhookah
Website Hellhookah

De deuren openen 15 september om 20.30 uur. De eerste band begint om 21.30 uur.

Meer informatie staat op www.mfcweb.nl