Acupunctuur Coevorden vestigt zich in Gezondheidscentrum

Coevorden - Acupunctuur Coevorden Zhèng Yíng heeft zich gevestigd in Gezondheidscentrum Coevorden aan de Looweg.

Eigenaresse is Willy Schuiling, die de praktijk heeft overgenomen van Annita Poorthuis.

Schuiling heeft tevens een praktijk in Eext. Ze heeft haar acupunctuur opleiding gevolgd aan de Academie voor Chinese Geneeswijzen Qing Bai te Amersfoort.

In haar praktijk kan men terecht voor behandeling van diverse klachten, zoals onder andere burn-out, overgangsklachten, migraine, slaapstoornissen, diverse pijnklachten en stress gerelateerde klachten.

Schuiling heeft expertise op het gebied van klassieke acupunctuur, ooracupunctuur, acupunctuur ter ondersteuning bij borstkanker, ahonishin kinderacupunctuur en dermatologie. ‘Natuurlijk kunt u ook preventief behandeld worden om uw gezondheid op peil te houden’, aldus Schuiling.

Het doel van acupunctuur is om de natuurlijke balans in het lichaam te herstellen. Dit wordt gedaan door middel van hele dunne steriele wegwerp acupunctuurnaalden, de behandeling is nagenoeg pijnloos. Haar behandelingen zijn gericht op het aanpakken van de oorzaak en niet op het onderdrukken van symptomen. Indien nodig maakt ze ook gebruik van Cupping, Moxa, Guasha en Kan Herbal Kruiden.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak: telefoon 0524-820380 of www.zhengyingacupunctuur.nl