Ballonvaarders genieten met volle teugen

Coevorden - Maar liefst 64 klanten van beide vestigingen van Jumbo René Kromkamp beleefden gisteravond een mooie ballonvaart. De heteluchtballonnen stegen op vanaf het terrein van Raptim op sportpark Klinkenvlier. De landing was in de omgeving van Barger-Compascuum.

Onlangs werd in de winkels aan het EDS-plein en de Arjen Vonkweg een actie gehouden, waarbij klanten een ballonvaart konden winnen.

Op het terrein was het behoorlijk druk, want er waren ook heel wat kijkers. Bedrijfsleider Richard Warners van de winkel aan het EDS-plein heette de aanwezigen van harte welkom en ook René Kromkamp en bedrijfsleider Gerriet Harms van de Arjen Vonkweg waren present. Er was gezorgd voor muziek en er stond een springkussen voor de kinderen.

Er gingen vijf ballonnen de lucht in, waaronder één grote voor maar liefst twintig passagiers. In elke ballon ging een medewerker van Jumbo mee als aanspreekpunt voor de gasten.

De ballonvaarders genoten met volle teugen van de vlucht, die eerst richting Schoonebeek ging en vervolgens koers zette naar Erica en Zwartemeer. Onderweg werden natuurlijk heel wat foto’s en filmpjes gemaakt.

Na de landing en het opruimen van de spullen was er een slotceremonie, waarin de ballonvaarders werden benoemd tot baronnen en baronessen. Dat werd beklonken met een glas champagne.

Jumbo René Kromkamp hield het ballonnenfestival voor de derde keer. Ook ditmaal is het festival uitstekend verlopen.