Camperbeurs Hardenberg breidt flink uit

Hardenberg - De tiende editie van Camperbeurs vindt binnenkort plaats in Evenementenhal Hardenberg: 28, 29 en 30 september. ‘De groei zit er fors in. We breiden zelfs uit met een extra beurshal’, zegt organisator Kryschja Bruls.

De beursorganisatie gaat voor deze editie een samenwerking aan met prominente namen als ANWB, NKC en Aveco Verzekeringen. Ook is een aantal nieuwe bedrijven aanwezig op de beurs: Van Erp Auto’s & Campers, City Cars Vaassen en Noordhuis Classics’, aldus Bruls.’ Tijdens de camperbeurs vinden bezoekers camperaccessoires, -bouwers, -magazines, verzekeringen, nieuwe campers, occasions, technische onderdelen en voortenten. Ook kunnen zij terecht voor inspiratie voor een volgende vakantiebestemming.

Campertheater

In totaal is Camperbeurs verdeeld over bijna tienduizend vierkante meter aan beursvloer. Een gedeelte van de beursvloer is ingericht als Campertheater, met lezingen plaats, gegeven door diverse experts. Ook kan men meedoen aan een potje Jeu de Boules of gebruik maken van een fietsparcours om een nieuwe fiets te testen.

Camperrijles

Vrouwen krijgen de mogelijkheid tijdens de beurs om camper te leren rijden. Initiatiefneemster Tineke de Ruijter ziet vaak de man een camper besturen. ‘Een gemiste kans voor de vrouw’, vindt De Ruijter. Het rijden in een camper levert volgens haar juist veel plezier op en dat gevoel wil ze delen met andere vrouwen. Daarom kunnen vrouwen tijdens Camperbeurs een proefrit maken.

Geïnteresseerden kunnen zich vooraf aanmelden om verzekerd te zijn van een proefrit door te mailen naar kryschja.bruls@easyfairs.com.

Openingstijden

De tiende editie van Camperbeurs in Evenementenhal Hardenberg is op 28, 29 en 30 september 2018 te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur. Kaarten zijn online te bestellen via www.camper-beurs.nl.