Demi Nijkamp is Miss Summer

Dalen - Demi Nijkamp (20) is de nieuwe Miss Summer Dalen en volgt daarmee Julia Kisjes op. Demi deed mee voor de gezamenlijke horeca in Dalen. Tijdens een zonovergoten middag werd een programma vol verrassende elementen gebracht.

De andere deelnemers waren Meike Meppelink uit Dalen voor hoveniersbedrijf Curatio, Sanne Adolfs uit Dalen voor Woonwijkcentrum Selkersgoorn in Dalen (diverse bewoners werkten mee aan de rondes), Marissa Dekker uit Geesbrug voor Stal Vreedenburgh in Dalen, Martine Westenbrink uit Dalen voor JenS Security, Esmee Duinkerken uit Wachtum voor Sportcentrum Dalen, Floor Dijkema uit Dalen voor Dimmendaal Mannenmode/Nextdoor uit Coevorden en Nicole Renkema uit Dalen voor DMH Technology uit Emmen.

De presentatie was net als vorig jaar in handen van Wouter Koops. In eerdere edities was hij gastheer voor de dames en jurylid. Dit jaar werden de dames op het podium begeleid door Alexander Veldhuizen en Stijn Siebum. Daarnaast verleenden diverse familieleden medewerking aan de rondes. De jury bestond uit Marian Heine van modewinkel Lacavelli Emmen, zanger René Becker, Nicole Holsheimer (o.a. fotograaf) en Julia Kisjes. De choreografie was in handen van In2Dance, die haar inspanningen beloond zag met mooie optredens.

Traditiegetrouw startte het programma met de opkomst- en bedrijvenronde, gevolgd door een gezamenlijke ronde. Vervolgens was er een een grote pauze met een optreden van Nick Nicolai, winnaar van Holland’s got talent in 2016. In de pauze werden loten verkocht. Daarna was de galaronde, altijd één van de hoogtepunten. De dames zagen er prachtig uit en straalden, waarbij af en toe een traanje werd weggepinkt.

In de daaropvolgende korte pauze werden de winnaars van de verloting bekendgemaakt. Anna Wiers uit Dalerveen won de hoofdprijs, een cheque van 400 euro van Wolters Juweliers.

Daarna kwam het verlossende woord en maakte Marian Heine de winnaar bekend, die uiteraard heel blij en overdonderd was. Julia Kisjes voorzag haar van de sjerp, waarna de andere kandidaten Demi feliciteerden.

De organisatie van de Miss Summerverkiezing kan bijzonder tevreden zijn over het verloop.

Meer informatie: misssummerverkiezing.nl