Kandidaten Miss Summer zijn er klaar voor

Dalen - Het is zondag 2 september zover: voor de 27ste keer wordt de Miss Summerverkiezing gehouden. De kandidaten zijn er klaar voor na een intensieve periode. Julia Kisjes, Miss Summer 2017, zal aan het einde de winnaar voorzien van een sjerp.

Ook ditmaal zijn er acht kandidaten, die elk een bedrijf of organisatie vertegenwoordigen.

 

Meike Meppelink (20) uit Dalen doet mee met de Miss Summerverkiezing voor Hoveniersbedrijf Curatio uit Dalen. Zij staat bekend als een enorme kletskous. Dat zal blijken tijdens de verkiezing. Meike sport bij Sportcentrum Dalen en werkt bij supermarkt Plus. Ze heeft altijd gezegd dat ze nooit zou meedoen aan de verkiezing, maar nu gaat zij toch de uitdaging aan!

 

De 20-jarige Sanne Adolfs uit Dalen neemt deel voor Woonwijkcentrum Selkersgoorn in haar woonplaats. Zij kan goed omgaan met stresssituaties en droomt van een baan op de spoedeisende hulp. Zij volleybalt en is gek van wielrennen. Eén van haar ‘talenten’ is het uitstellen van dingen. Dat gebeurt vast niet bij deze verkiezing.

 

Marissa Dekker (18) uit Geesbrug vertegenwoordigt Stal Vreedenburgh in Dalen. Zij is dol op sporten, vooral paardrijden. Daarnaast is zij druk met haar studie fysiotherapie. Zij probeert vaak haar gelijk te krijgen. Dat wordt vast een pittig gesprek met presentator Wouter Koops.

 

Martine Westenbrink (18) woont in Dalen en zij presenteert JenS Security met diverse vestigingen in de regio. Zij is gek op reizen en wil ooit een wereldreis maken. Zij is regelmatig in de sportschool. Volgens haar vriendinnen (die haar vaak Tinie noemen) kun je erg met haar lachen. Dat zal zondag ongetwijfeld blijken. Zij heeft een bijbaantje bij Bakkerij Kalkdijk.

 

De 20-jarige Esmee Duinkerken komt uit Wachtum en zij doet mee voor Sportcentrum Dalen, waar zij regelmatig sport. Haar grootste passie is paardrijden. Toen zij haar zwemdiploma haalde, kwam een grote droom uit: zij kreeg een pony die de naam Prinses Cassandra kreeg. Zij geniet ervan om mensen aan het lachen te maken. Dat wordt zondag dus een prima dag voor Esmee.

 

Floor Dijkema (18) uit Dalen doet mee met de verkiezing voor Dimmendaal Mannenmode/Nextdoor uit Coevorden. Zij werkt bij restaurant ‘t Oelnbret en geniet daarvan. Zij zou later zelf ook wel een restaurant willen hebben. Floor houdt ontzettend van feestjes met vrienden. Zij is gek op shoppen. Haar kledingkeuze is zondag te bekijken.

 

Demi Nijkamp (20) uit Dalen neemt deel voor de gezamenlijke horeca in Dalen. Zij is schoonheidsspecialiste en heeft een fascinatie voor mooie mensen. Die zijn er zondag in overvloed. Zij werkt bij Thermen Zuidwolde en heeft een salon aan huis, Beauty by Deem. Zij is de paparazzo van haar vriendinnengroep, zij heeft altijd haar fototoestel bij zich. Zondag laat zij haar camera vast thuis.

 

Nicole Renkema uit Dalen is 18 jaar oud en vertegenwoordigt DMH Technology uit Emmen. Zij volleybalt en bezoekt regelmatig de sportschool. Zij is een familiemens en graag in het gezelschap van familie en vrienden. Die zijn er zondag ongetwijfeld in groten getale. Nicole gaat naar de pabo om juf te worden.

 

De presentator is net als vorig jaar Wouter Koops. Op het podium worden de dames begeleid door Alexander Veldhuizen en Stijn Siebum. Een jury, met onder andere Miss Summer 2017 Julia Kisjes in de gelederen, let op de originaliteit van de opkomst, de presentatie en de gesprekken met de presentator.

Het programma in het hart van Dalen duurt van 13.30 tot circa 16.30 uur.

Meer informatie: misssummerverkiezing.nl