'Pump it up' is schot in de roos

Coevorden - Wat een feest was het vanavond tijdens de Horecadagen. Het thema 'Pump it up' was een schot in de roos met optredens van Gerard Ekdom, The Moombah Team, dj Jean en dj Jorrin. Het terrein op de Markt was goed vol en er werd stevig gedanst.

Jorrin Hulst, de dj uit De Krim, bracht de stemming er direct al goed in met een prima show. The Moombah Team deed er nog een schepje bovenop en met Gerard Ekdom was het helemaal feest. Dj Jean kwam wat later en begon direct na aankomst met zijn prima show. Het aantal jongeren had de overhand, maar zeker ook de 'oudere jongeren' -forever young- waren goed vertegenwoordigd.

OERgezellig

Zaterdag 25 augustus is het thema OERgezellig en dat wordt het vast met showband Broadway en dj Joep. Joep uit Klazienaveen draaide vorige week nog in Salou en laat nu in Coevorden van zich horen. Hij en Broadway wisselen elkaar gedurende de avond (20.30 tot 01.00 uur) af.

Verrassend

Broadway staat voor glamour, klasse, verrassend entertainment en sfeer. De band heeft veel ervaring, heel veel enthousiasme, een hoog muzikaal niveau, een prima lichtshow en een zeer verrassend repertoire vol guilty pleasure.