Anna Westerling is Coevorder HandelsMISS

Coevorden - Anna Westerling is donderdagavond uitgeroepen tot de Coevorder HandelsMISS van 2018. Zij volgde daarmee Caylee Centen op. Anna deed mee namens Joyce Pietrzak Makeup Artist.

Acht kandidaten, die elk een bedrijf presenteren, deden mee mee aan de verkiezing: Anna Westerling voor Joyce Pietrzak Makeup Artist, Charell Koel voor Jobdirekt, Danique Veenstra voor Hema Coevorden, Isabel Redder voor Youkoso Sushi & Grillrestaurant, Joëlle van Hattem voor Ahlers Verf & Wand, Maxime Plasman voor Kamst Mode, Tess Steenbergen voor Jumbo Coevorden en Tessa Talens voor hotel-restaurant Talens.

De organisatie was in handen van Joyce Pietrzak, Lennard Bos en Helga van der Heide. Ria de Jong van TVC verzorgde de choreografie, The Power Dance Squad van TVC danste de sterren van de hemel, Henk Peter Vos presenteerde de avond en Wouter Bessels deed de muziekproductie.

De show begon met de presentatie van alle negen missen, die Anna voorgingen.

Presentatie in eerste ronde

In de eerste ronde presenteerden de dames zich individueel. Daarbij is ruimschoots aandacht voor het het bedrijf dat zij vertegenwoordigden in de vorm van unieke presentaties. Daarna was het tijd voor een pauze waarin Dewi en Billy optraden en werden loten verkocht.

Spectaculaire dans

De tweede ronde bestond ook ditmaal uit een gezamenlijke dans, die elk jaar spectaculair te noemen is. Na een pauze met Dewi en Billy en de uitslag van de verloting was het tijd voor de slotronde, waarin de dames altijd verrassend voor de dag komen.

Jury

Al snel kwam de jury met de uitslag. De jury bestond ditmaal uit Maurice de Jonge, hij was reeds enkele malen jurylid (model en oud-inwoner van Coevorden), modeontwerper Andy Wijnen, lifestyledeskundige en couturier Janice, Euvnegia Parakhina (bekend van 'So you think you can dance' en 'Dancing with the stars’) en Fabiola Volkers (bekend van Holland’s Next Topmodel).

Juryvoorzitter Janice maakte de Top 3 bekend: Anna Westerling, Joëlle van Hattem en Tess Steenbergen. Het verlossende woord klonk al snel, de vreugde was groot bij Anna. Zij kreeg de sjerp omgehangen door haar voorganger Caylee Centen. De Coevorder HandelsMISS is zaterdag 1 september uitgenodigd voor de opening van de Transport- en Truckersdag.

Laatste HandelsMISSie

Deze tiende editie van de Coevorder HandelsMISSie als onderdeel van de Coevorder Horecadagen was tevens de laatste. Harry Talens van de Horecadagen bedankte Joyce Pietrzak, Helga van der Heide en Lennard Bos voor hun tomeloze inzet gedurende tien jaar. Zij pinkten wel een traantje weg bij de woorden van Harry. Zij werden beloond met een staande ovatie.