Kandidaten Miss Summer staan in de startblokken

Dalen - Wouter Koops presenteerde vorig jaar de Miss Summerverkiezing in Dalen. De samenwerking is blijkbaar goed bevallen, want ook dit jaar neemt hij de presentatie van het evenement op zondag 2 september voor zijn rekening.

Ook tijdens deze 27e editie vertegenwoordigen acht kandidaten elk een bedrijf of organisatie.

Organisatie

De Miss Summerverkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door Stichting Dalen Promotie. De organisatiecommissie bestaat dit jaar uit Marja Westenbrink, Bea Meppelink, Annelie Brinks, Mayke Bos, Leonie Wiers, Mariëlle Schipper en Rochelle Bakker. De choreografie is in handen van In2Dance.

De kandidaten aan de verkiezing worden op het podium begeleid door Alexander Veldhuizen en Stijn Siebum. Een jury, met onder andere Miss Summer 2017 Julia Kisjes in de gelederen, let op de originaliteit van de opkomst, de presentatie en de gesprekken met de presentator. Vele bedrijven verlenen hun medewerking om de missen te laten stralen op de lange catwalk.

Kandidaten

De deelnemende bedrijven en missen van de Miss Summerverkiezing 2018 zijn in volgorde van opkomst: 1. Meike Meppelink (20) uit Dalen - Hoveniersbedrijf Curatio; 2. Sanne Adolfs (20) uit Dalen - Woonwijkcentrum Selkersgoorn; 3. Marissa Dekker (18) uit Geesbrug - Stal Vreedenburgh; 4. Martine Westenbrink (18) uit Dalen - JenS Security; 5. Esmee Duinkerken (20) uit Wachtum - Sportcentrum Dalen; 6. Floor Dijkema (18) uit Dalen - Dimmendaal Mannenmode en Nextdoor; 7. Demi Nijkamp (20) uit Dalen - gezamenlijke horeca Dalen; 8. Nicole Renkema (18) uit Dalen - DMH Technology.

Programma

Op het grote horecaterras begint om 13.30 uur het programma met het voorstellen van de jury. Daarna start de vaak spectaculaire opkomst- en bedrijvenronde, rond 14.30 uur, gevolgd door een gezamenlijke ronde. Vervolgens is er een grote pauze met een bijzondere act en worden loten verkocht, waarmee mooie prijzen te winnen zijn. Rond 15.20 uur start de galaronde, altijd één van de hoogtepunten. Na een kleine pauze met de uitslagen van de verloting maakt de jury circa 16.30 uur bekend wie de uitverkorene is.

Meer informatie staat op de website van de Miss Summerverkiezing, op Facebook, Twitter en Instagram.