Kandidaten HandelsMISSie werken toe naar verkiezing

Coevorden - Wekelijks repeteren de kandidaten voor de Coevorder HandelsMISSie die op donderdag 23 augustus plaatsvindt op de Markt. Deze verkiezing betekent tevens de start van de jaarlijkse Horecadagen.

Afgelopen week werd geoefend in de accommodatie van TVC in de Brede School, maandagavond was er een repetitie in de loods van Havenvereniging Coevorden. Zo groeien de deelnemers langzamerhand toe naar het spektakel. De organisatie is in handen van Joyce Pietrzak, Lennard Bos en Helga van der Heide. Ria de Jong van TVC verzorgt de choreografie, Henk Peter Vos presenteert de avond en Wouter Bessels doet de muziekproductie.

Wie volgt tijdens deze tiende editie Caylee Centen op? Acht kandidaten, die elk een bedrijf presenteren, maken dat die avond uit. De kandidaten zijn: Anna Westerling voor Joyce Pietrzak Makeup Artist, Charell Koel voor Jobdirekt, Danique Veenstra voor Hema Coevorden, Isabel Redder voor Youkoso Sushi & Grillrestaurant, Joëlle van Hattem voor Ahlers Verf & Wand, Maxime Plasman voor Kamst Mode, Tess Steenbergen voor Jumbo Coevorden en Tessa Talens voor hotel-restaurant Talens.

In de eerste ronde presenteren de dames zichzelf en hun bedrijven, gevolgd door een gezamenlijke dansronde. De derde ronde blijft nog een verrassing.

De toegang is gratis, wel kunnen viparrangementen worden aangeschaft.

Kandidaten bloggen

Zowel in de papieren als de digitale krant stellen de kandidaten zich in deze periode voor.

Kaarten vrijdag en zaterdag

Voor Pump it Up op vrijdag 24 augustus (dj Gerard Ekdom, Moombahteam en dj Jean) kost een kaart in de voorverkoop 10 euro. Voor zaterdag 25 augustus, OERgezellig (Broadway) geldt een prijs van 7,50 euro in de voorverkoop. Passe-partouts voor beide avonden à 12,50 euro zijn er alleen in de voorverkoop. Voorverkoopadressen: hotel-restaurant Talens, Sallandsestraat 51; Music & More, Friesestraat 50; Tankstation Firezone, Parallelweg 39; ReadShop, Friesestraat 26; Coop Oldengarm, Rembrandtlaan 16.

Meer informatie staat in het dossier Coevorder HandelsMISSie en op Facebook. Informatie over de Horecadagen staat op www.horecadagencoevorden.nl en ook op Facebook.