Broadway speelt tijdens 'OERgezellig' Horecadagen

Coevorden - De Horecadagen zijn dit jaar van donderdag 23 tot en met zaterdag 25 augustus. De zaterdagavond kreeg als thema ‘OERgezellig’ mee, waarvoor de band Broadway gaat zorgen.

Broadway staat naar eigen zeggen synoniem voor 'glamour, klasse, verrassend entertainment en sfeer'. Wie wel eens op Broadway is geweest ziet en proeft daar de cultuur van muziek en beleving en laat zich keer op keer verrassen. Zo is het ook bij Broadway de Band.’ Coverband kan en wil alles en overal spelen. ‘Broadway behoort tot de top van de Nederlandse coverbands.’ Broadway the Band bestaat uit Frank Gaertner, zang; Jos Schrijver, bas; Robert Bruins, drum; Jos Meuwes, gitaar; Youri Gaertner, keyboard; Cynthia Strikkers, zang.

In de voorverkoop kost een kaart voor deze avond 7,50 euro en aan de deur 12,50 euro. Een passe partout voor vrijdag en zaterdag is ook mogelijk.

Traditiegetrouw is de start met de Coevorder HandelsMissie, ditmaal dus op donderdag 23 augustus. De vrijdagavond staat in het teken van ‘Pump it up’ met Gerard Ekdom, het Moombahteam en dj Jean.

De entree voor de HandelsMISSie is gratis, wel zijn er viparrangementen. Voor Pump it Up op vrijdag 24 augustus kost een kaart in de voorverkoop 10 euro. Aan de deur kost een kaart 15 euro. Voor de entree op vrijdag en zaterdag is een passe-partout, alleen in de voorverkoop, verkrijgbaar voor 12,50 euro. Voorverkoopadressen: hotel-restaurant Talens, Sallandsestraat; Music & More en ReadShop, Friesestraat; Tankstation Firezone, Parallelweg; Coop Oldengarm, Rembrandtlaan.