Wortelboer heeft matrasprimeur: het Snoozzy matras

Coevorden - Wortelboer Bedden Coevorden heeft de primeur van een nieuw en uniek (online) matrasconcept. Een goed matras uitzoeken is voor veel mensen een uitdaging. Speciaal daarom is het Snoozzy matras ontwikkeld.

Dit matras verenigt het beste van alle werelden op het gebied van slaapcomfort. Een matras alleen van koudschuim, traagschuim of latex?

'Met het Snoozzy matras biedt Wortelboer Bedden meer', aldus Hans Wortelboer. 'Niet alleen een gezonde lighouding, maar ook kwaliteit en comfort zijn belangrijk. Het Snoozzy matras slaagt met vlag en wimpel als het gaat om voorgenoemde drie eigenschappen. En dat voor een prijs waar je zeker niet van wakker hoeft te liggen.'

‘De matrassen zijn zowel online als bij ons in de showroom te bestellen. Maar daarnaast biedt dit matras nog een heel aantal andere voordelen. Zo zijn ze uit voorraad leverbaar en worden ze de volgende dag al gratis aan huis bezorgd. De kwaliteit staat buiten kijf, het matras is namelijk TÜV gecertificeerd. We zijn zelfs zo overtuigd van de kwaliteit van dit matras dat er 10 jaar garantie op gegeven wordt en u mag maar liefst honderd dagen proefslapen.’

Benieuwd geworden naar het Snoozzy matras? Breng dan een bezoek aan de showroom in de Friesestraat in Coevorden, telefoon 0524-512395, website: www.snoozzymatras.nl.