Weijdepop: festival voor alle leeftijden

Dalen - Weijdepop, inclusief Pearl Village, heeft dit jaar aangehaakt bij Zuidenveld Dalen en presenteert een compleet programma voor alle leeftijden.

De start van Weijdepop is op donderdag 12 juli met Cave Canem (akoestische muziek), die na de opening en de Miss Zuidenveldcommissie speelt van 22.00 tot 01.00 uur.

Cave Canem speelt een repertoire dat veelomvattend is: van ACDC en Aerosmith tot Bon Jovi en Bryan Adams, van Daniël Lohues en Normaal tot David Bowie, Guns ‘n Roses, Dire Straits en Neil Diamond. De band is opgericht door Frank Bremer en Jarnick Hulzebos en is aangevuld met Sander en Joran van Ommen.

Vrijdag, zaterdag en zondag

Voor vrijdag 13 juli van 14.00 tot 16.00 uur is er huiskamermuziek met The Bottleneck Rockers, bestaande uit Jean Hofman en Niek Mollen. De twee spelen akoestisch en brengen een repertoire van de jaren zestig tot heden. De avond is ingeruimd voor Pearl Village. Het festijn duurt van 18.00 tot 01.00 uur. De line-up bestaat voor de Indoor Mainstage uit The Partysquad, mc Da Syndrome, de dj’s Joep, Jeff Free, Joruss & Frank-E en Lars Middel. Op de outdoor stage ‘De Huiskamer’ zijn te horen Adin Dino, de dj’s Lars Evers, Lars Middel, Pim V en mc Reza.

Voor zaterdagavond 14 juli van 20.00-01.00 uur staan geprogrammeerd de PPM Band en dj Martijn Biemans voor de mainstage. De outdoor stage wordt bevolkt door de dj’s Bart Prince, Joep, Joruss & Frank-E, Lars Middel en Erik van Klinken. De PPM Band staat bekend als één van Nederlands beste en gezelligste coverbands.

Weijdepop wordt vervolgd op zondag 15 juli van 12.00 tot 22.00 uur met als afsluiter van 19.00 tot 22.00 uur Dilana.

Weijdepop Dalen vond in 2015 voor de allereerste keer plaats. Het evenement is in 2016 uitgebreid met Pearl Village, waarvoor Jory Bosch en Frank Egberink werden benaderd. De vrienden hebben een passie voor muziek en het organiseren van muziekevenementen. Regionaal talent en nationaal bekende dj’s zorgen voor alle guilty pleasures: de classics uit de 70’s & 80’s, 90’s en 00’s in een nieuw jasje, maar ook urban, house, techno, hardstyle en Nederlandstalige meezingers. Er zijn op het festivalterrein chill- en foodarea’s en er wordt gezorgd voor te gekke lichtshows.

Bekijk het volledige programma van Weijdepop en Pearl Village via www.weijdepop.nl. Info over Zuidenveld: www.zuidenveld.com.