Kandidaten HandelsMISSie beleven fotoshoot

Coevorden - Wie mag zich donderdag 23 augustus de tiende Coevorder HandelsMISS noemen? Acht meiden vertegenwoordigen die dag tijdens een avondvullende missverkiezing acht bedrijven en verenigingen uit Coevorden en strijden om de felbegeerde titel.

De kandidaten zijn dit jaar: Anna Westerling voor Joyce Pietrzak Makeup Artist, Charell Koel voor Jobdirekt, Isabel Redder voor Youkoso Sushi & Grillrestaurant, Joëlle van Hattem voor Ahlers, Danique Veenstra voor Hema Coevorden, Maxime Plasman voor Kamst Mode, Tess Steenbergen voor Jumbo Coevorden en Tessa Talens voor Hotel Restaurant Talens.

Catwalktrainingen

Onlangs hebben zij bij fotografe AnneFloor Breet een fotoshoot beleefd. Tevens zijn ze druk in de weer met de catwalktrainingen onder leiding van Ria de Jong. Net als bij de vorige edities verzorgen zij ook dit jaar de choreografie. Wouter Bessels doet wederom de muziekproductie en Henk Peter Vos is 23 augustus de presentator.

In de weken voorafgaand aan de verkiezing stellen zij zich in hun eigen blog in de krant en op de website van Coevorden huis aan huis.

De tiende HandelsMISSie trapt 23 augustus Horeacadagen Coevorden af.