SamenLoop voor Hoop houdt informatieavond

Coevorden - De SamenLoop voor Hoop wordt in Coevorden gehouden op zaterdag en zondag 30 september. De organisatie houdt een informatieavond op dinsdag 29 mei in De Nieuwe Veste aan de Van Heeckerenlaan.

Inmiddels hebben zich 22 teams en daarmee 233 lopers aangemeld. De plaatselijke organisatie is er blij mee, maar er kunnen er nog veel meer bij.

De informatieavond is bedoeld voor deelnemers en alle andere belangstellenden. De avond is gericht op de commissies teamwerving en eregasten.

De bijeenkomst vindt plaats in twee gedeelten. Van 19.30 tot 20.00 uur krijgen nieuwe teams informatie. Om 20.00 uur start het programma van de commissie teamwerving. De teams kunnen hun acties en ideeën uitwisselen om tot leuke nieuwe plannen te komen. Tegelijkertijd houdt de commissie eregasten avond een bijeenkomst voor eregasten en hun naasten. Eregasten zijn mensen die kanker hebben of kanker overwonnen hebben.

Wie interesse heeft in de informatieavond van de commissie teamwerving kan zich aanmelden via teamwervingslvhcoevorden@gmail.com. Voor de commissie eregasten is aanmelding mogelijk via eregastenslvhcoevorden@gmail.com

Meer informatie staat op www.samenloopvoorhoop.nl/coevorden