Ook Coevorden heeft een RegioBank

Coevorden - RegioBank is altijd in de buurt. In Coevorden is de bank te vinden bij AssuradeurenGilde B.V. aan de Modem 22.

Steeds meer banken in Nederland sluiten hun regionale kantoren. Vooral in dorpen en kleinere steden. Terwijl veel mensen graag een bank in de buurt willen. Een bank waar ze gewoon even binnen kunnen lopen voor een vraag of advies. En waar ze hun geldzaken regelen zoals zij dat willen. Daarom heeft RegioBank Zelfstandig Adviseurs door heel het land.

‘Iedereen kan bij RegioBank binnenlopen. Wij zijn het kantoor om de hoek. Bij ons kunnen klanten hun geldzaken regelen zoals zij dat willen. Op kantoor, thuis via internet of onderweg via onze Mobiele App. En dat kost de klant niets extra’s. Ook niet voor papieren bankafschriften of overschrijfkaarten. Klanten kunnen bij ons terecht voor betalen, sparen, alles. We nemen de tijd voor persoonlijke aandacht. Gewoon, een goed gesprek met een kop koffie. Op deze manier kunnen we echt advies op maat geven’, aldus AssuradeurenGilde B.V., Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Coevorden.

Dichtbij en betrokken

RegioBank kiest bewust voor kantoren in dorpen en kleine steden. Want in heel Nederland verdienen mensen een bank in de buurt. Zo kunnen klanten hun geldzaken regelen met iemand die ze kennen en die weet wat er speelt in hun omgeving. 'Wij vinden het belangrijk om dichtbij onze klanten te staan en om advies op maat te geven. Voor alle bankzaken is het heel prettig dat mensen niet ver hoeven te reizen naar hun bank.’

Nieuwsgierig naar de persoonlijke bank bij u in de buurt? Loop dan binnen bij de vestiging van RegioBank bij AssuradeurenGilde B.V. aan de Modem 22 in Coevorden. Telefoon 0524-599770.