Dorpsbelangen Dalen praat inwoners bij

Dalen - Dorpsbelangen Dalen houdt dinsdag 27 maart haar jaarlijkse ledenvergadering bij restaurant De Baander aan de Hoofdstraat. Voor de pauze staan enkele jaarvergadering-agendapunten in de planning en na de pauze volgt er een toelichting voor de bewoners van Dalen.

Stichting Dalen Promotie is een heel belangrijke en actieve stichting in Dalen. Onmisbaar! Wat doet deze groep vrijwilligers precies? Henk Scholten vertelt meer over deze stichting in een presentatie.

De groep Dorpsvisie Dalen is volop in beweging. In januari was er een goed bezochte presentatieavond in de Spinde. Werkgroepen met vrijwilligers zijn actief bezig om de punten uit de gehouden enquête zichtbaar te krijgen. Tijdens deze vergadering vertelt Roelof Beek meer over de stand van zaken op dit moment.

In 2017 was er veel beweging rondom Glasvezel. Hoe gaat dat verder in 2018? Harry Lamberts vertelt hierover meer op deze avond.

'Wij hopen u op deze interessante avond te ontmoeten. Voor ons is het belangrijk om verbinding te hebben met de dorpsbewoners', aldus Harry Lamberts. 'Dorpsbelangen Dalen is er voor U. Iedereen uit Dalen is dan ook van harte welkom.'

De zaal is open vanaf 19.30 uur, aanvang vergadering 20.00 uur.