Politie tast nog in het duister in zaak Kofferbakmoord

Stieltjeskanaal / Klazienaveen - De politie tast nog steeds in het duister in de zaak van de kofferbakmoord. In het Stieltjeskanaal werd 31 maart 2017 in de kofferbak van een Mercedes het levenloze lichaam aangetroffen van de 31-jarige Ralf Meinema.

De uit Klazienaveen afkomstige Meinema was als ZZP’er voornamelijk werkzaam was in de agrarische sector.

Politieonderzoek

Op vrijdagochtend 31 maart 2017 werd langs het Stieltjeskanaal tussen Zandpol en Coevorden het levenloze lichaam van de toen 31-jarige Ralf Meinema gevonden. Hij werd aangetroffen in de kofferbak van zijn Mercedes S300 SE. Ralf Meinema bleek door een misdrijf om het leven te zijn gebracht. De politie gaat er van uit dat het slachtoffer op een andere locatie om het leven is gebracht dan de plaats van aantreffen. Een team van twintig rechercheurs werkt nog steeds volop aan het onderzoek. Dat heeft al wel wat puzzelstukjes opgeleverd, maar nog geen compleet beeld van wat er is gebeurd. Zo heeft de politie bijvoorbeeld nog geen duidelijkheid over een motief voor de dood van Meinema.

Opnieuw doet de politie een oproep om burgers mee te laten denken. Hun ideeën, suggesties en informatie kan via www.politie.nl/kofferbakmoord worden doorgegeven.

Opsporing Verzocht besteedt dinsdagavond aandacht aan de moord. De uitzending is om 20.30 uur om NPO 1.