SamenLoop voor Hoop Coevorden houdt bijeenkomst voor vrijwilligers

Coevorden - In september wordt in Coevorden de SamenLoop voor Hoop gehouden. In De Nieuwe Veste is er op maandag 12 februari een bijeenkomst voor vrijwilligers en degenen, die geïnteresseerd zijn om ook mee te helpen

De bijeenkomst in De Nieuwe Veste aan de Van Heeckerenlaan begint om 19.30 uur. Bij de SamenLoop voor Hoop, een 24-uurswandelestafette, wordt geld ingezameld voor KWF Kankerbestrijding.

Sinds de oprichting van KWF zijn de overlevingskansen voor patiënten meer dan verdubbeld. Om meer onderzoek mogelijk te maken wordt tijdens de SamenLoop voor Hoop geld ingezameld voor onderzoek.

Tijdens de SamenLoop voor Hoop wisselen de teamleden elkaar af en er zijn gedurende het etmaal allerlei activiteiten. Bovenal wordt stilgestaan bij de mensen die kanker hebben of hebben gehad.

Er zijn al commissies, maar vrijwilligers zijn absoluut welkom. Vrijwilligers kunnen hun talenten inzetten om de SamenLoop voor Hoop Coevorden op de kaart te zetten. Dat kan bijvoorbeeld als commissielid. Er zijn commissies als communicatie, sponsoring, logistiek  en teamwerving.

Voorzitter

Inmiddels is er een voorzitter: Michiel Snippe. Hij en zijn vrouw runnen het Thomashuis in Klooster in Coevorden, een kleinschalige woonvoorziening voor mensen met een verstandelijke beperking.e, van Heeckerenlaan 2 in Coevorden, een bijeenkomst plaats met de vrijwilligers en eventuele belangstellenden die deel uit willen maken van een commissie. De bijeenkomst start om 19.30. Alle hulp is welkom.

Voor informatie: Michiel Snippe via 06-50444803 of via voorzitterslvhcoevorden@gmail.com. Ook op Facebook staat informatie.