Kandidaten kijken HandelsMISSie terug

Coevorden - Traditioneel komen de kandidaten aan de Coevorder HandelsMISSie naderhand bij elkaar om de film van de missverkiezing te bekijken. Ditmaal vond die gezellige bijeenkomst dinsdagavond plaats bij Casa Delicias in Coevorden.

Onder het genot van een hapje en een drankje werden, vaak tot grote hilariteit van de meiden, de beelden bekeken. De film is afgelopen jaar gemaakt door Jorrin Hulst uit De Krim.

De kandidaten van afgelopen jaar waren Anouk Boertien voor pannenkoekenboerderij De Ganzenhoeve, Caylee Centen voor Hema Coevorden, Germaine Nijstad voor Bakker Bart, Lisa Bonkes voor café Marktzicht, Lisa van der Lippe voor Oog op Gewicht, Merlin Eggen voor TVC, Romy Scholten voor Casa Delicias en Zifrah Donker voor Kamst Mode. Helaas was Lisa dinsdagavond verhinderd.

Tiende editie

Inmiddels is de organisatie van de missverkiezing - bestaande uit Joyce Pietrzak, Helga van der Heide, Marion Janssen, Astrid Janssen, Lennard Bos en Wouter Bessels - begonnen met het maken van plannen voor de tiende editie op donderdag 23 augustus. De Coevorder HandelsMISSie viert dan haar tweede lustrum.

De organisatoren zijn van plan om die avond 'flink uit te pakken'. Ook dit jaar maakt de missverkiezing weer deel uit van de jaarlijkse Horecadagen Coevorden.