BMN Emmen heropent donderdag

Emmen - Na een grootschalige verbouwing van de Proshop opent BMN Bouwmaterialen donderdag 11 januari officieel met een feestweek om haar vernieuwde shop aan de Pieter de Keyserstraat 10 in Emmen te vieren.

Om de vestiging van BMN Bouwmaterialen nog aantrekkelijker te maken ging een periode van verbouwen en opnieuw inrichten aan vooraf. Het hele team heeft zich ervoor ingezet zodat de klanten er de afgelopen maanden geen hinder van hebben ondervonden.

De Proshop onderging een forse uitbreiding waardoor het assortiment nog groter is geworden. ‘Wij hebben de Proshop uitgebreid naar 650 vierkante meter, er is 100 meter aan stelling bij gekomen zodat de professionele bouwer nu alles voor hun klus bij ons kan vinden’, vertelt vestigingsmanager Berry Mantingh. ‘Met name voor de stukadoor hebben wij nu alles in huis maar ook de diversiteit aan tegels, deuren en stenen is fors uitgebreid.’

Marktleider

De vestiging in Emmen is onderdeel van de bijna 80 vestigingen van BMN Bouwmaterialen waarmee het marktleider in Nederland is. Mantingh. ‘Ook de vestiging aan de Pieter de Keyserstraat levert alles voor de bouw vanuit onze groothandelsformule uit een breed assortiment en uiteraard staat een vakkundig team klaar om de klant te adviseren. We hebben een zaagservice en leveren met onze eigen logistieke ondersteuning in heel Zuidoost Drenthe. Maar met vestigingen in het hele land kunnen we waar dan ook in Nederland leveren.’ Nieuw wordt in Emmen de afvalstraat die in het eerste kwartaal van 2018 gereed zal zijn. De klant kan het oude materiaal afleveren bij BMN Bouwmaterialen en gelijk het nieuwe weer meenemen. Ook staan jaarlijks zes informatieavonden op het programma waar een bepaald thema centraal wordt behandeld. En niet te vergeten is er de drive-in loods voor grote bouwmaterialen.

Nieuwjaarsborrel

Donderdag 11 januari wordt de vernieuwde vestiging om 15.00 uur met een hapje en een drankje geopend. Om het nieuwe jaar extra feestelijk te beginnen wordt dan ook de nieuwjaarsborrel gehouden. BMN Bouwmaterialen is van maandag tot en met vrijdag dagelijks van 06.30 tot 17.00 uur geopend en op zaterdag van 09.00 tot 12.00 uur.

Met bijna tachtig vestigingen is BMN Bouwmaterialen marktleider in Nederland. Vanuit de vier beloftes: beste service, juiste voorraad, flexibele logistiek en vakkundig advies leveren wij dagelijks producten en diensten aan bouwprofessionals in de woning- en utiliteitsbouw. Onze activiteiten zijn afgestemd op het gehele bouwproces; van ontwerp tot en met het just-in-time leveren van de producten. Dat maakt BMN dé partner voor nieuwbouw en renovatieprojecten, van enkelstuks tot grootschalig.