SVV ’04 heeft genoeg ambities

Schoonebeek - Het afgelopen seizoen heeft niet gebracht van wat vele SVV’ers ervan verwacht hadden. Een wisselvallig seizoen waarin tot op de laatste competitiedag gestreden moest worden voor klassenbehoud.

Die missie is weliswaar ‘geslaagd’, maar voor de vereniging en ook de selectie niet voor herhaling vatbaar.

Arthur van der Veen

Het tweede elftal heeft een puik seizoen afgesloten in de reserve eerste klasse met het spelen van nacompetitie. Het terugblikken is achter de rug en nu gaat de club uit Schoonebeek het vizier richten op het komend seizoen. Met het aantrekken van Arthur van der Veen, geboren en getogen in Schoonebeek, heeft de vereniging een nieuwe ervaren, ambitieuze trainer voor de groep staan. Van der Veen zal ervoor moeten zorgen dat de selectie weer een prominente rol gaat spelen in de derde klasse én voor de prijzen gaat. Dat moet de sportieve uitdaging zijn voor deze groep. Met de huidige selectie, inclusief een aantal beloftevolle A’s, is het reëel om dit te veronderstellen.

Gepaste ‘rivaliteit’

Arthur van der Veen krijgt daarbij ondersteuning van Lieuwe Pals, die tevens de JO-19 onder zijn hoede zal nemen. In de 3e klasse C treft de formatie uit Schoonebeek weer diverse bekende teams uit de regio, maar ook de ‘nieuwkomers’ Dalfsen, OVC’21 (Ommen) en USV (Nieuwleusen) uit district Oost. SVV’04 hoopt op wedstrijden waarin gepaste ‘rivaliteit’ , spannend en attractief voetbal voorop zal staan. Zondag 24 september a.s. start SVV’04 de competitie met een thuiswedstrijd tegen Gieten.