Julia Kisjes is Miss Summer Dalen 2017

Dalen – Last but not least. Deze uitspraak gaat zeker op voor de 18-jarige Julia Kisjes uit Dalen. Van de acht deelnemers aan de Miss Summerverkiezing kwam zij als laatste op en vertrok als winnaar.

Vanmiddag vond de 26ste editie van dit spektakel plaats op het grote horecaterras in Dalen. Het weer werkte prima mee.

Enkele deelnemers werden tijdens de galaronde al wat emotioneel, onder wie ook Julia Kisjes. Dat herhaalde zich toen de jury bekendmaakte dat zij de winnaar was. Zij vertegenwoordigde Ondernemersvereniging Dalen.

De andere deelnemers waren achtereenvolgens Michelle Hoeijenbosch (18) uit Dalen (McDaddy), Myrthe Bosch (19) uit Dalen (Bakkerij Kalkdijk), Nikki Gubler (18) uit Dalen (gezamenlijke horeca), Lisanne Dekker (20) uit Geesbrug (JH Production), Julia Kiers (18) uit Coevorden (Totaalinstallateur Jansen & Meppelink), Farzana Omidpanah (Twins Beautycenter) en Romy Greupink (GS-Sportmassage).

Jury

De jury bestond uit Marian Heine (eigenares Chacoco Fashionluxury Emmen), José Reinholtd (directeur Toeristisch-Recreatief Coevorden), Richard Broekhuijzen (fotograaf en modelscout) en Miss Summer 2016, Chantal Scholten.

De presentatie was in handen van Wouter Koops. De dames werden op het podium begeleid door Johnny Kamphuis en Alexander Veldhuizen. De choreografie van de dansen was van onder andere In2Dance en Romina Caria,

De eerste ronde was de opkomst-en bedrijvenronde, waarin de dames zichzelf en hun bedrijf op bijzondere wijze voor het voetlicht brachten. Duidelijk was, dat zij genoten en zij straalden dan ook op het podium.

Na een gezamenlijke sportronde was het tijd voor een pauze met goocheltrucs en muziek van DuoSonic uit Hoogeveen. In de pauzes waren verlotingen, waarbij de winnaars fraaie prijzen binnensleepten, zoals een stedentrip ter waarde van 500 euro.

De presentatie werd besloten met de altijd bijzondere galaronde. Na een korte pauze was het moment daar dat de winnaar bekend werd gemaakt. Chantal Scholten feliciteerde haar opvolger en voorzag haar van de sjerp.

Wie, ik?

Julia reageerde verrast en emotioneel: 'Ik dacht: wie, ik?' Ik was ervan overtuigd dat iemand anders zou winnen.'

'We vonden je zelfverzekerd en volwassen overkomen. Je straalde power uit', zo verwoordde juryvoorzitter Marian Heine het oordeel van de jury. 'We vonden het ook fantastisch dat je je eigen galanummer hebt ingezongen.' Julia vertegenwoordigt Dalen tijdens diverse evenementen. Zij won niet alleen de titel, maar ook een fotoshoot van Power Image en een betaalde opdracht van  Star*L Models.

Informatie

Meer informatie staat op de website van de Missverkiezing, Facebook, Twitter en Instagram.

Bovendien is het promotiefilmpje te bekijken.