Wolter Kroes en Plork en De Aannemers sluiten Horecadagen af

Coevorden - Met goede bezoekersaantallen, mooi weer en een gevarieerd aanbod van muziek kan de organisatie van de Coevorder Horecadagen tevreden terugkijken op het jaarlijkse evenement.

Na de Coevorder HandelsMISSie, de Nederlandstalige avond op donderdag, Pump it Up op vrijdagavond sloten Wolter Kroes en Plork en De Aannemers gisteravond de Horecadagen af.

Wolter Kroes trad op met zijn complete band en hij maakte er een feestje van. Natuurlijk zong hij zijn grootste hits, waaronder 'Ik heb de hele nacht liggen dromen'. Kroes boekt veel succes, zo zorgde hij al voor een uitverkochte Heineken Music Hall en Ahoy.

De band Plork en De Aannemers gaf een energieke show. 'Het kwartet,uitgerust met een metselaar, stukadoor,  timmerman en een (b)aardige idioot hebben zich de afgelopen vijf jaar ruimschoots bewezen', zo staat op de website van de band, die reeds optrad op de Zwarte Cross, Dauwpop en Dutch Valley. Met het optreden -met de meest uiteenlopende muziekstijlen- zorgde de band voor een prima afsluiting van de Coevorder Horecadagen.