Ondernemers Dalen houden actie in kader Miss Summerverkiezing

Dalen - De leden van Ondernemersvereniging Dalen houden van donderdag 24 tot en met zaterdag 2 september een kassabonnenactie in het kader van de Miss Summerverkiezing op zondag 3 september.

Wie in deze actieperiode aankopen doet bij de ondernemers in Dalen, Dalerveen en Wachtum (die lid zijn van Ondernemersvereniging Dalen) maakt met de kassabonnen kans op het winnen van één van de waardebonnenpakketten van 150, 100 en 50 euro.

Na de aankopen kunnen de deelnemers hunn naam en adres op de achterzijde van de kassabon -voorzien van een datum tussen donderdag 24 augustus en zaterdag 2 september- noteren. De bonnen kunnen worden ingeleverd bij de deelnemende winkeliers of deponeren in de actiebussen bij Echte Bakker Eising in Dalen, Snijders Installatietechniek in Dalen en Agrarisch Centrum Snijders-Jager in Wachtum

De trekking uit de ingeleverde kassabonnen vindt plaats op zondag 3 september tijdens de Miss Summerverkiezing. De namen van de prijswinnaars komen daarna op de website www.dalen.nu. Prijswinnaars ontvangen persoonlijk schriftelijk bericht. Er worden drie loten getrokken, voor de winnaars zijn er waardebonnenpakketten van 150, 100 en 50 euro. De waardebonnen zijn het komende jaar te besteden bij de leden van Ondernemersvereniging Dalen.