Dames staan in de startblokken

Coevorden - Nog ruim een week en dan wordt tijdens de Coevorder HandelsMISSie duidelijk wie de opvolger wordt van Romy Luttmer. De negende editie van het spektakel vindt plaats op woensdag 23 augustus en begint om 19.00 uur.

Dat betekent ook de aftrap van de Coevorder Horecadagen.

Afgelopen maandagavond was er een repetitie in de ruimte van Havenvereniging Coevorden, aanstaande maandag vindt de generale repetitie plaats. Daarmee worden de laatste puntjes op de i gezet. Duidelijk is, dat de kandidaten hun beste beentje zullen voorzetten.

De kandidaten zijn dit jaar: Anouk Boertien voor pannenkoekenboerderij De Ganzenhoeve, Lisa Bonkes voor café Marktzicht, Caylee Centen voor Hema Coevorden, Zifrah Donker voor Kamst Mode, Merlin Eggen voor TVC, Lisa van der Lippe voor Oog op Gewicht, Germaine Nijstad voor Bakker Bart en Romy Scholten voor Casa Delicias. Zij hebben zich de laatste weken voorgesteld in de krant (zowel in de papieren als de digitale versie).

De organisatie is in handen van Joyce Pietrzak, Lennard Bos en Helga van der Heide. Marion en Astrid Janssen verzorgden de choreografie en de catwalktrainingen. Zij werken samen met Ria de Jong van Turnvereniging Coevorden. Henk Peter Vos is ook ditmaal de presentator en Wouter Bessels doet wederom de muziekproductie. In de eerste ronde presenteren de meiden en hun bedrijven zich individueel. De tweede ronde bestaat uit een gezamenlijke dans. De derde en laatste ronde blijft nog even een verrassing. Uiteraard is er weer een deskundige jury samengesteld.

De toegang tot de verkiezing is gratis.

Meer informatie staat op Facebook en www.horecadagencoevorden.nl. De blogs van de kandidaten zijn hier te vinden.