Kandidaten Miss-Summer bereiden zich voor

Dalen - Wekelijks repeteren de kandidaten voor de Miss Summerverkiezing in Dalen. Afgelopen maandagavond werd de repetitie gehouden op het terras van restaurant De Baander. Nauwlettend werden de dames in de gaten gehouden bij hun optreden.

De dansjes en de interviews werden tijdens deze avond doorgenomen, waarbij de organisatie diverse aanwijzingen gaf. De 26ste editie van deze missverkiezing in Dalen vindt plaats op zondag 3 september. Dan wordt duidelijk wie Chantal Scholten opvolgt. Elke deelnemer vertegenwoordigt een bedrijf.

Tijdens de Miss Summerverkiezing is de volgorde van opkomst: 1. Michelle Hoeijenbosch (McDaddy), 2. Myrthe Bosch (Bakkerij Kalkdijk), 3. Nikki Gubler (gezamenlijke horeca), 4. Lisanne Dekker (JH Production), 5. Julia Kiers (Totaalinstallateur Jansen & Meppelink), 6. Farzana Omidpanah (Twins Beautycenter), 7. Romy Greupink (GS-Sportmassage), 8. Julia Kisjes (Ondernemersvereniging Dalen).

Programma

Het programma op het grote horecaterras in het hart van het dorp duurt van 14.00 tot circa 17.30 uur. Onderdelen zijn de opkomst- en bedrijvenronde, een gezamenlijke ronde en de galaronde. De dames worden op de catwalk begeleid door Johnny Kamphuis en Alexander Veldhuizen. De choreografie is in handen van In2Dance.

Meer informatie staat op de website van de Missverkiezing, Facebook, Twitter en Instagram