Horecadagen komen eraan

Coevorden - Nog even en dan is het weer tijd voor de Horecadagen. De meiden zijn voor de HandelsMISSie druk met de voorbereidingen en de artiesten staan in de startblokken om er een groot feest van te maken.

Het vierdaagse feest op de Gedempte Haven start op woensdag 23 augustus met de HandelsMISSie. De deelnemende meiden die elk een bedrijf of vereniging vertegenwoordigen zijn Anouk Boertien (pannenkoekenboerderij De Ganzenhoeve, Lisa Bonkes (café Marktzicht), Caylee Centen (Hema Coevorden), Zifrah Donker (Kamst Mode), Merlin Eggen (TVC), Lisa van der Lippe (Oog op Gewicht), Germaine Nijstad (Bakker Bart) en Romy Scholten (Casa Delicias).

Elke week stellen twee kandidaten zichzelf voor in de papieren krant en via blogs op de website. De verkiezing is gratis toegankelijk.

Donderdag 24 augustus staat in het teken van Nederlandstalige muziek met dj Peter, Erik van Klinken en een Tribute aan Nick & Simon. Op vrijdag 25 augustus zijn er optredens van Charly Lownoise en Twenty 4 Seven. Wolter Kroes en Plork en de Aannemers besluiten op zaterdag 26 augustus de Horecadagen.

Voorverkoop

De voorverkoop voor vrijdag en zaterdag is bij hotel-restaurant Talens, Sallandsestraat; Candia, Markt; Music & More, Friesestraat; Tankstation Firezone, Parallelweg; Readshop Coevorden, Friesestraat; Coop Oldengarm, Rembrandtlaan.

Meer informatie staat op www.horecadagencoevorden.nl en op Facebook. Ook de Coevorder HandelsMISSie is op Facebook te vinden.