Horecadagen bieden gevarieerd programma

Coevorden - Vorige week stond het getal 30 op de Markt al vermeld op deze website. Welnu, het gaat hier om het dertigjarig bestaan van de Horecadagen. Het getal wordt de komende weken voorzien van stickers met het programma.

Het programma voor woensdag 23 tot en met zaterdag 26 augustus in de tent op de Gedempte Haven is overigens al wel bekend. De  hoofdacts zijn Charly Lownoise, Twenty 4 Seven en Plork en De Aannemers.

Zowel op woensdag als donderdag is de entree gratis. Wel zijn bij Candia aan de Markt viparrangementen te koop voor de woensdagavond.

Actie

Ter gelegenheid van het dertigjarig bestaan is er op maandag24 juli, precies dertig dagen voor de start van de Horecadagen, een speciale actie. Voor 30 euro kunnen bezoekers voor vrijdag en zaterdag vijftien munten en kaarten kopen bij café-restaurant Candia aan de Markt en hotel-restaurant Talens aan de Sallandsestraat.

HandelsMISSie

De Horecadagen beginnen woensdag 23 augustus traditiegetrouw met de Coevorder HandelsMISSie; lees hier meer informatie over deze missverkiezing.

Programma

Het programma voor de daaropvolgende dagen luidt als volgt:

Donderdag 24 augustus staat in het teken van Nederlandstalige muziek. Achtereenvolgens treden op: 20.30 uur, dj Peter; 20.45 uur, Erik van Klinken; 21.25 uur, dj Peter; 22.00 uur, Tribute Nick & Simon (Mark Bouwers uit Coevorden en Nick Arends uit Hardenberg); 22.30 uur, dj Peter; 23.00 uur, Arjan Venemann; 23.30 uur dj Peter

Vrijdag 25 augustus: Vanaf 21.00 uur laten Charly Lownoise en Twenty 4 Seven van zich horen. Charly Lownoise werd in 1991 bekend door ‘Rave this nation’. Later vormde hij een duo met Mental Theo. Twenty 4 Seven werd in 1989 opgericht door dj/producer Ruud van Rijen. De eerste single was ‘I can’t stand it’. Grote hits waren onder meer ‘Is it love’ en ‘Take me away’. Na diverse wisselingen bestaat het duo nu uit Stay-C en Li-Ann.

Zaterdag 26 augustus staat het podium klaar voor een miniconcert van Wolter Kroes en de hoofdact, Plork en de Aannemers. Wolter Kroes bracht zijn eerste single ‘Ik mis je elke dag een beetje meer’ al in 1989 uit. Andere bekende hits zijn ‘Ik heb de hele nacht liggen dromen’ en ‘Viva Hollandia’. Een optreden van Plork en de Aannemers zit vol verrassingen. In de eerste plaats door het verrassende repertoire: van Abba tot André van Duin en van de harde rock van System of a Down tot eigen repertoire.

Voorverkoop

De voorverkoop voor vrijdag en zaterdag start op maandag 24 juli bij de bekende adressen: hotel-restaurant Talens, Sallandsestraat 51; café-restaurant Candia, Markt 20; Music & More, Friesestraat 50; Tankstation Firezone, Parallelweg; Readshop Coevorden, Friesestraat 26; Coop Compact Oldengarm, Rembrandtlaan 16. Een kaart kost in de voorverkoop 10 euro, aan de kassa 15 euro.

Meer informatie staat op Facebook en de website van de Horecadagen.